Select Page

Als u een huiseigenaar bent dan is de kans groot dat u ook een garage heeft. Het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat uw garage zoveel mogelijk veiligheid biedt.

 

 

 

 

Elektrische garagedeuren detecteren te beschermen

 

Dit is een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen die elektrische garagedeuren bieden. Traditionele garagedeuren hebben weinig veiligheidskenmerken. In plaats daarvan vormen hun grote, volumineuze ontwerp en het feit dat ze kunnen neerkomen is een constant risico op ongelukken of verwondingen. Als u ooit een klap in de rug heeft gehad van een garagedeur dan weet u hoeveel schade ze kunnen aanrichten. Als u kinderen hebt dan weet u dat de gevolgen van een klap van de garagedeur  potentieel fataal kan zijn. Gelukkig is het moderne ontwerp van de elektrische garagedeuren voorzien van een paar nette veiligheidsvoorzieningen. Ten eerste werken ze op een gemotoriseerd systeem, dus altijd voorzichtig openen en sluiten (komt niet naar beneden vallen). Ten tweede zijn ze voorzien van sensoren die objecten die in de weg staan, waardoor ze het object niet kunnen sluiten.

 

Je hebt een code nodig om binnen te komen

 

Met elektrische garagedeuren is er geen slot en sleutels te koop. In plaats daarvan zijn ze voorzien van een gecodeerd systeem voor de ultieme veilige toegang. Sloten kunnen worden gepickt en een doorgewinterde garagedief weet precies hoe hij dat slot moet openen om bij uw spullen te komen. U loopt ook niet het risico dat u de sleutel in de deur laat zitten zodat deze in de handen van de verkeerde mensen kan waar deze kan mee worden genomen door  de verkeerde mensen. Een gecodeerd systeem betekent dat u volledige controle heeft over wie wel en wie niet toegang heeft tot uw garage. U kunt de code ook zo vaak als u wilt wijzigen voor extra bescherming.

 

Ze hebben een automatische vergrendelingsfunctie

 

Nogmaals, dit biedt het summum van veiligheid en bescherming. Elektrische garagedeuren werken vaak op een getimede vergrendeling. Wat u ook zegt, de kans is groot dat u in uw tijd een of twee deuren open hebt laten staan of bent vergeten iets op slot te doen. U bent niet de enige, we hebben het allemaal gedaan. De waarheid van deze situatie is dat onze waardevolle spullen voor iedereen te observeren en eventueel te stelen zijn. Met een elektrische deur heeft u de gemoedsrust dat u met een afwezige geest weg kunt komen. Als u vergeet de deur te sluiten of op slot te doen, dan zal uw trouwe garage zich binnen een paar minuten zichzelf met plezier op slot doen.

 

Lees meer over Elektrische Garagedeuren hier: locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeer