Select Page

Het kan best zijn dat je het al een keertje hebt meegemaakt: je wil de sleutel in je voordeur steken en plots: krak! De sleutel breekt af in het sleutelgat. Totale paniek want dat wil zeggen dat je niet meer binnen geraakt. Gelukkig kan je dan beroep doen op Slotenmaker123 die jou uit de nood kunnen helpen. Is het nu voor een sleutel die is afgebroken in het sleutelgat of een slotje van een brievenbus die niet meer opengaat? Heb je een autosleutel die is afgebroken in de auto? Voor al deze zaken kan je op hen beroep doen. Ze staan 24 op 24 voor je klaar, ook voor zeer dringende zaken. Contacteer hen en laat je uit de nood helpen voor al jouw problemen met sloten! 

Slot voordeur laten vervangen 

Wanneer je in Anderlecht woont of er toevallig bent en je hebt problemen met een slot, wil je natuurlijk beroep kunnen doen op een slotenmaker in Anderlecht. Slotenmaker123 heeft ook in die regio slotenmakers in de buurt die jouw slot kunnen vervangen. Je kan hen opbellen en afhankelijk van de dringendheid staan zij zo snel als mogelijk bij jou. Het voordeel van een slot van de voordeur laten vervangen? Je kan eindelijk eens kiezen voor een slot dat wat veiliger is dan het vorige. Een veiliger slot tegen inbraken kan immers nooit kwaad! 

Slotenmaker in Anderlecht voor brievenbus

Geen nood, een slotenmaker komt niet alleen tot bij jou voor het vervangen van een slot van de voordeur. Ook voor het vervangen van een brievenbus slot of sleutel hiervan komen de slotenmakers van Anderlecht tot bij jou. Stel dat jouw sleutel is afgebroken in het slot van de brievenbus, dan zal de slotenmaker eerst proberen de rest van de sleutel eruit te krijgen zonder het slot te moeten vervangen. Je krijgt dan gewoon een nieuwe sleutel wanneer dit lukt en zijn er geen overbodige hoge kosten. Wanneer dit natuurlijk niet mogelijk is, zal de slotenmaker123 het slot van de brievenbus vervangen mogelijk moeten maken. 

Sleutel fietsslot afgebroken 

Stel het je voor, je bent even naar de winkel gegaan, wil je fiets van het slot halen om terug te vertrekken en plots breekt je fietssleutel in het fietsslot af. Wat nu gedaan, zul je je waarschijnlijk afvragen? Ook op dat moment kun je een slotenmaker123 bellen. Wanneer je hier geen geld aan wil geven, kan je ook proberen het zelf op te lossen. Het slot kan eventueel kapot geknipt worden met een betonschaar. Het kan goed zijn dat dit lukt en jouw probleem opgelost is. Lukt dit niet? Dan kan je nog altijd een slotenmaker123 bellen om jouw fietsslot te vervangen. Zij staan met plezier voor jouw klaar!