Select Page

Top sites

Er is op het internet heel wat informatie te vinden over inrichting van het interieur tot aan handige tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Wat zou het dus handig zijn om wat hulp te krijgen bij jou online zoektocht. We hebben daarom een lijst samengesteld van top websites waar je terecht kunt voor de meest bruikbare informatie om het interieur, of het nou gaat om een kleine flat of een luxueuze villa, heel leuk in te richten. Ook de verschillende stappen die er genomen moeten worden om bijvoorbeeld een complete verbouwing voor te bereiden kunnen teruggevonden worden in enkele van de geselecteerde websites.

www.stijlvolstyling.com: een website boordevol ideeën en tips waarbij er rekening gehouden is met het breder publiek. De vele foto’s die geplaatst zijn helpen zeker mee om een goed beeld te krijgen van het beoogde eindresultaat. Voor elk seizoen zijn er trouwens aparte tips aangegeven en zorg je er zo voor dat er steeds weer wat veranderingen aan te brengen zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar spullen is er ook een webshop aanwezig waar de leukste accessoires voor het huis tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

roomed.nl: de grootste uitdaging bij het herinrichten van het interieur is wellicht het eindresultaat. Het zou wel handig zijn wanneer je in staat zou zijn om vooraf een beeld te kunnen hebben. Bij roomed.nl zijn er een groot aantal video’s te vinden waarbij je gelijk een idee hebt over het eindresultaat. Wel handig dus en is er ook een apart deel van de website gereserveerd voor het inrichten van compacte leefruimtes.

www.stekmagazine.nl: inrichting van het interieur beperkt zich natuurlijk niet alleen tot binnenshuis, maar ook daarbuiten. Denk maar aan het opfleuren met een leuk tuinsetje of gewoon wat vazen en overige tuinornamenten. Bij stekmagazine.nl is er ook hieraan gedacht en biedt deze website een compleet overzicht aan ideeën die kunnen worden toegepast. Ook kan je via de webshop aan heel wat leuke spullen komen die zeker een handje zullen meehelpen het interieur aan andere aanblik te geven.

www.interieurdesigner.be: waar sommigen al met een eenvoudig vloerkleedje of een andere lamp al tevreden zijn over de herinrichting van hun huisinterieur, zal het bij anderen weer niet zo eenvoudig zijn. Bij deze groep zullen er nogal wat veranderingen worden aangebracht en is dit beslist het werk voor de professionals. Er is bij interieurdesigner.be ook met deze doelgroep rekening gehouden en vindt je er uitgebreide informatie over bouwen en verbouwen.

www.ikwoonfijn.nl:  dit is een site boordevol handige blogs en handelen deze niet alleen over manieren waarop het interieur op vele manieren kan worden ingericht, maar ook vele doe-het-zelf tips voor degenen die liever hun zelf aan de slag gaan. Een echte aanrader dus voor hobbyisten die altijd naar manieren zoeken om op een unieke wijze hun woning in te richten.