Select Page

Adverteren

We hoeven geen gediplomeerde interieurontwerper te zijn om erover na te denken. Er zijn manieren om onze eigen ontwerper te zijn, het vergt slechts een verandering in je mindset. Met wat tips kunnen we gebruik maken van onze innerlijke interieurontwerper en ons zelf verrassen.

Droom, schets, beslis
Kijken naar websites voor thuisontwerpen en sociale sites zoals pinterest om ideeën voor onze eigen inrichting te krijgen. Net als kledingmode kunnen de items die we in tijdschriften en thuisfuncties zien vaak worden verkleind tot betaalbare versies, dus beginnen aan de top voor inspiratie is een effectieve tactiek. Printen en knippen van fotos uit tijdschriften en plak ze op een bord. Hierna kunnen we bepalen aan welke items we kunnen uitgeven en welke mogelijk op creatieve wijze moet worden verkleind om aan ons ontwerbudget te voldoen.

Aantal mensen in huis en wie ze zijn
Het is goed dat we weten hoeveeel mensen er zijn in het huis en wie ze zijn, zodat ons interieurontwerp aan onze eisen kan voldoen. Een goede ruimtelijke ordening betekent helderheid van ruimte, consistentie in materialiteit en naadloze verbindingen binnen het huis. Als we oudere of jonge kinderen in huis heben, zal dat bepalend zijn voor bepaalde interieurontwerp overwegingen en onze keuzes voor meubels.

Dieren in huis
Als we dieren in huis hebben kunnen we het beste kiezen voor huisdiervriendelijke interieur met de juiste matrialen, inclusief kras en waterestendige interieur.

Je bent goed met visualiseren
Veel van het interieur is visualiseren. Cameras en laptops helpen, maar de meeste keren moeten we de grootte, kleur en schaal van een voorwerp in een ruimte visualiseren lang voordat het daar komt. Dit maakt decoreren veel makkelijk en het kost geen geld.

Weten als je moet weghalen of toevoegen
we kunnen een ruimte ook meer als thuis laten voelen als we dingen echt weghalen in plaats van nieuwe toevoegen. Het blijkt dat het probleem te veel dingen kan bevatten. Door sommige items te verwijderen, kunnen we gemakkelijker achterhalen wat er ontbreekt.
We krijgen dagelijks 500.000 bezoekers op onze pagina opzoek naar antwoorden over interieur. Ook voor u kunnen we adverteren tegen een zachte prijs van €5. Bekijk het contactformulier