Select Page

Bizarre bezorgkosten. Je schrikt niet alleen van de bezorgtarieven van de plaatselijke pizzabezorger maar ook IKEA en andere woonfirma’s kunnen er wat van. Je betaalt tegenwoordig niet alleen veel geld voor het product zelf. De zogeheten ‘service van het huis’ moet je anno 2018 een lening voor afsluiten.

Een bed vervoeren

Denken in oplossingen is het advies. In de heel Nederland kan je een aanhanger huren waardoor je als particulier niet afhankelijk bent van derden partijen. Heb je een puberend kind die af wil van zijn hoogslaper? Dan is een nieuw bed kopen geen onverstandige keuze. En zelf ben je toe aan een nieuw bankstel. Na wat gediscussieer is de conclusie dat jullie als gezin er goed aan zullen doen om een aanhanger voor een x-aantal dagen te huren. Een nieuw bed, een bankstel en misschien wel een nieuwe eettafel.

Een ritje van huis naar IKEA

Hoera, er is gekozen. Een aanhangwagen huren komt als winnaar uit de bus. Verstandig want met een aanhanger houd je alles in eigen hand. Het komt regelmatig voor dat er wordt bezorgd op werkdagen. Heel onhandig want je kan het gekochte bed niet in ontvangst nemen. Met een aanhanger loop je niet tegen deze problemen aan omdat je zelf bepaald wanneer je het hulpmiddel huurt. Bovendien kan je samen met je kind het bed ophalen en ben je instaat om ook andere zaken te vervoeren. Het kan zomaar zijn dat je niet alleen met een bed bij de kassa staat maar ook een bankstel wilt afrekenen. Wat ook een voordeel is, is dat je kan kiezen voor een gesloten aanhanger waardoor het te vervoeren bed en andere spullen niet nat worden. Keep it dry!

ANWB-leden

Op een x-aantal locaties is het mogelijk om zeven dagen per week een dergelijke aanhangwagen op te halen en weer terug te brengen. Wil je om 2 uur s ‘nachts iets weten over het type product, de afmetingen of voorwaarden? Dan heb je geluk. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. ANWB-leden krijgen bovendien voordelen bij het huren van dit hulpmiddel. Wat dat is kan niet worden verteld maar de benefit is niet mals.