Select Page

Een boxspring met tv lift is een apparaat dat aan het uiteinde van een bed wordt bevestigd. Deze aan het bedeinde bevestigde “tv lift” dient als opbergruimte voor een tv. Hierdoor klap je je tv uit de bodem van je bed wanneer je ernaar wilt kijken. Als je klaar bent met kijken, verstop je je tv gemakkelijk weer in de boxspring. De tv lift wordt meestal bediend met een afstandsbediening voor je bed. Behalve dat je je bed bedient, kun je met deze afstandsbediening ook de tv eruit tillen of verbergen in de boxspring.

Zeer comfortabel bed

De boxspring met tv lift is een heerlijk bed dat veel comfort biedt. Deze bedden zijn elektrisch verstelbaar via de afstandsbediening. Dat betekent dat je de hoogte van je hoofd of voeten kunt aanpassen. Dit is erg handig omdat slapen op een vlakke ondergrond je lichaam niet ondersteunt. Het kan erg pijnlijk zijn voor je rug as je bed geen goede lichaamsondersteuning biedt. Je slaapt nooit meer in zeer stijve houdingen als je eenmaal op een boxspring bed slaapt.

Een bed uit de toekomst

Het gebeurt niet vaak dat je een elektronisch bed ziet dat zo gemakkelijk te bedienen is. Met één druk op de knop kun je meteen de functionaliteiten van dit bed bedienen. Via de afstandsbediening kun je de bovenste en onderste matrasruimte bedienen. Afhankelijk van het model bed dat je hebt gekocht, kun je zelfs de linker- of de rechterkant van het matras verstellen. Ook de TV-lift is een echte ruimtebespaarder. Met één druk op de knop kun je de TV na het kijken gemakkelijk opbergen. Eenmaal in de TV-lift, is hij uit het zicht en uit het hart.

Een reden om te kopen

De boxspring met tv lift is niet zoals elk ander bed. Andere bedden zijn gewoon de oude saaie vlakke bedden. Dit bed is elektronisch. Wat wil je nog meer dan een bed dat je kunt bedienen, zelfs als je gewoon ligt? Door te winkelen bij speciaalzaken zul je in staat zijn om zeer concurrerende prijzen te krijgen. Als je erover nadenkt, is het een totale overwinning om dit bed met een zeer concurrerende prijs te bemachtigen. Met alle functionaliteit die het heeft, is het zeker een aanwinst!