Select Page

Kunst lenen is de beste manier om voor weinig geld je interieur of je kantoor een geheel nieuwe uitstraling te geven. Kunst is kostbaar, maar niet als je naar de Kunstuitleen Amsterdam gaat. Daar kun je kiezen uit de beste kunstenaars, de mooiste schilderijen, tekeningen en beelden. Je kunt ze eerst thuis een tijdje uitproberen en net zo vaak wisselen tot je de perfecte match hebt gevonden. De kunstuitleen is de perfecte manier om je woonkamer of je werkplek een unieke sfeer te geven. En als je er na een tijdje op bent uitgekeken, dan kun je gewoon weer terug gaan naar de kunstuitleen om iets anders uit te kiezen.

Kopen of huren

Bij de kunstuitleen kun je kiezen uit duizenden kunstwerken. Er zijn schilderijen van beroemde meesters maar ook werken van jong talent. Abstract, figuratief, olieverf of potlood, groot of klein, kleurig of bescheiden, de keuze is eindeloos. Op de website van de Kunstuitleen Amsterdam kun je alvast je keuze maken. Zo kun je gemakkelijk selecteren op onderwerp, kleur, grootte, materiaal of kunstenaar. Heb je gevonden wat je zoekt, dan kun je vrijblijvend kijken of het werk ook in je interieur past. Bevalt het niet? Dan ruil je het gewoon weer in.

Ook als je na een tijdje je interieur wilt veranderen of je smaak heeft zich ontwikkeld in een nieuwe richting, dan kies je gewoon weer een ander kunstwerk. Met de kunstuitleen zit je nergens aan vast. Maar als je zo gehecht raakt aan een kunstwerk dat je het nooit meer kwijt wilt, dan kun je het ook kopen. Met de huurprijs die je tot dan toe hebt betaald, bouw je een spaartegoed op dat je kunt gebruiken voor de aankoop van een kunstwerk.

Je eigen museum

Als je huurt bij de kunstuitleen kun je kiezen uit een van de grootste collecties van Nederland. Het is alsof je een eigen museum tot je beschikking hebt. Zo kun je steeds weer je eigen tentoonstellingen samenstellen in je eigen huis of kantoor. Je eigen smaak bepaalt wat je ophangt en je kiest alleen die werken die jou aanspreken. De kunstuitleen geeft je alles wat een grote verzamelaar ook heeft, maar voor veel minder geld. Vrijblijvend, zonder de last van een kostbaar bezit. Als je een werk leent bij de kunstuitleen Amsterdam worden alle zorgen je uit handen genomen. De werken worden bij je thuis bezorgd en vakkundig opgehangen. De kunstuitleen geeft je ook deskundig advies aan huis. Zo kun je, samen met een expert, zien wat het effect is van het kunstwerk in de ruimte. En als het ter plekke niet bevalt, dan nemen ze het gewoon weer mee.

De kunstuitleen is betaalbaar en gemakkelijk

Bij de kunstuitleen betaal je een klein bedrag per maand om het kunstwerk van je dromen elke dag om je heen te hebben. Daarbij spaar je tegelijkertijd om het werk, als je dat wilt, in je bezit te krijgen. Je hoeft dus niet rijk te zijn om in je eigen huis van kunst te genieten. De kunstuitleen is bovendien flexibel. Je kunt altijd werken wisselen of terug laten bezorgen. De kunstuitleen zorgt voor deskundig advies en voor een zorgvuldige behandeling van de werken. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten van een grote kunstverzamelaar.