Select Page

Ideeën kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met Glasmozaïeken. In aanvulling op de prachtige vorm van een aantal glazen tegels, zijn onze producten onderscheiden door hun chique uitstraling. Multi-gekleurde Glasmozaïek tegels zijn een vanzelfsprekendheid, optische illusies zijn een ander pluspunt. De groene, rode, blauwe, gele, ijzer gekleurde of kleurrijke orde modellen zijn beschikbaar evenals sferische, vierkante, rechthoekige of fantasievolle lopende patronen. Onze glazen tegels sieren elke kamer, verbeteren de flair van een smaakvolle inrichting en direct de ogen van uw gasten en bezoekers. U zult zich al jaren comfortabel voelen in de nieuwe omgeving.

Glas tegels voor elke eis

Of u nu een privé herontworpen keuken of een chef-kok op zoek naar innovatieve oplossingen, onze mozaïeken zijn net zo veeleisend. De hoogste creativiteit in het ontwerp en de grootste zorg in de productie zorgen voor kwalitatief hoogwaardige producten die inspireren kunst deskundigen als interieur ontwerpers en particulieren. In aanvulling op onze uitstekende service, betaalbare prijzen zijn een ander kenmerk van onze speciale glazen mozaïektegels. Dit zorgt ervoor dat u al uw wensen vervullen.

Aanleg en onderhoud van Glasmozaïeken

De rechthoekige delen van de tegels kan ook gemakkelijk worden verplaatst voor niet-professionals. Vooral het Glasmozaïek tegels gelijmd op een net maken nauwelijks werk: de mesh is gewoon zorgvuldig gesneden met de schaar, maar ook individuele elementen kunnen worden gescheiden en dus vullen een iets bredere fuga met prachtige glazen mozaïektegels. Check voor een super aanbod in mozaiek tegels de website mozaiektegel.com. Dit idee is nuttig, bijvoorbeeld wanneer u Glasmozaïek tegels met andere tegels of muurbekleding of decoratie combineert. Creatieve geesten staan open voor alle mogelijkheden van het ontwerp, zoals verschillende glazen mozaïektegels kunnen natuurlijk worden gecombineerd.

Glazen tegels voor nieuwe muur ontwerpen

Alvorens u de juiste tegels kiest, zou u de nieuwe muur decoratie moeten plannen. Wij voeren glas tegels die niet geschikt zijn voor vloeren, omdat hun oppervlak is veel te delicaat voor. Sommige tegels zijn zelfs gebogen. Het zou jammer zijn als je zou breken onder een te zware belasting. Dus hoe zit het met een muur van echte mosselen, ingebed in delicate blauwachtig glas dekt? of met golvende motieven in aantrekkelijke felle kleuren? Zelfs individuele kleine glazen blokken, gevormd bijna in een platte kubus vorm en ingericht in verschillende blauw-paarse kleurencombinaties, zijn een prachtig idee om sauna of douche te versieren.

Afbeelding: https://pixabay.com/nl/achtergrond-meetkundig-driehoek-3045402/