Select Page

Wil je eenvoudig snel je huis verkopen? Je kunt het verkopen aan bijvoorbeeld een vastgoedbelegger of particuliere huizenkoper. Je hoeft niet beslist zaken te doen met een makelaar. Zo kun je niet alleen je woning direct verkopen, maar kun je ook veel geld besparen doordat je geen makelaars- en notariskosten hoeft te betalen. Wanneer je met een makelaar werkt, kan het verkoopproces van een huis enkele maanden in beslag nemen. Er zijn veel processen waar je mee te maken krijgt. Wanneer je je huis echter aan een makelaar verkoopt, kun je het snel verkopen en de betaling binnen een maand ontvangen.

Hoe je je huis bijna onmiddellijk kunt verkopen

Misschien bent je net verhuisd naar een nieuw huis. Je krijgt je oude huis echter maar niet verkocht. Ook al huur je een makelaar in, je kunt het toch niet meteen verkopen. Als je snel geld nodig hebt, kun je het verkopen aan een particuliere huizenkoper. Die koopt je ​​huis ongeacht de reden van verkoop. Je hoeft alleen maar te zoeken naar een vastgoedbelegger of particuliere huizenkoper in de buurt. Dan kun je telefonisch of via de website contact met hen opnemen. De makelaar beoordeelt je woning om de waarde in te schatten. Binnen enkele dagen ontvangt je een offerte. Als je akkoord gaat met de prijs, ontvangt je de betaling binnen enkele weken.

Hoeveel geld kun je verwachten?

Als je snel geld nodig hebt, is contact opnemen met een vastgoedbelegger een slimme beslissing. je hoeft niet te wachten op een koper. Het bedrijf koopt je ​​eigendom onmiddellijk. Meestal koopt het bedrijf je huis tegen 80% tot 85% van de marktwaarde. Vervolgens zal het bedrijf je huis opknappen en verkopen om de winst te krijgen. Voor deze service hoeft je niets te betalen. je krijgt de volledige vergoeding voor de verkoop van je huis. Na wachten op goedkeuring wordt het afgesproken bedrag binnen enkele weken op je bankrekening gestort.

Hoe verloopt het proces van het direct verkopen van een huis?

Sommige mensen twijfelen eraan om hun huis direct te verkopen, omdat ze niet bekend zijn met dit proces. Het verkoopproces is totaal anders dan het verkopen van een huis via een makelaar. Wanneer je met een makelaar werkt, is het proces van het verkopen van je huis erg lang en ingewikkeld. Dan moet je ook nog bemiddelingskosten betalen. De vastgoedbelegger is echter anders, hij of zij koopt je ​​huis zonder een koper te zoeken. Het bedrijf is de koper. Het proces van het verkopen van je huis kan ongetwijfeld snel worden gerealiseerd. Dus als je snel aan geld wilt komen, moet je je huis verkopen aan een particuliere huizenkoper of makelaar.