Select Page

Heb je al eens nagedacht om je eigen interieur te creëren met zwarte steigerplanken? Met steigerhout zorg je namelijk voor een robuuste en stoere look in je woning. Hoewel steigerhout vaak ‘blanco’ wordt verkocht geeft een kleur juist net een extra touch, en hoewel je ze wel kan kopen kan je er ook voor kiezen om dit gemakkelijk zelf thuis te doen. Maar wat kan je nou eigenlijk allemaal met die steigerplanken in je interieur?

 

Tuinmeubelen van zwarte steigerplanken

Je hebt ze gegarandeerd wel eens voorbij zien komen die tuinmeubelen van steigerhout maar heb je wel eens over nagedacht om dit te doen met zwarte steigerplanken? Door het gebruik van zwarte steigerplanken kan je namelijk een edgy, stoere look creëren in je achtertuin.

 

Wereldkaart van zwarte steigerplanken

Schilder op zwarte steigerplanken een wereldkaart! Zo kan je vervolgens als je vakantiebestemmingen op de wereldkaart voorzien van leuke polaroid foto’s van je tijd daar. Leuke toevoeging aan je interieur en ook nog is leuk voor later.

 

Muurlader van zwarte steigerplanken

De muurlader van zwarte steigerplanken is een leuke toevoeging aan je interieur voor zowel de woonkamer als badkamer, zeker als je een lichte muur hebt! Hang wat leuke decoratie eraan als een hangplant of gebruik het als hanger voor je handdoeken na het douche.

 

Voerbak voor je dierenvriend met zwarte steigerplanken

Verwen je dierenvriend met een zwarte steigerplanken voerbak en voeg direct een leuke eyecatcher toe aan je interieur! Door de steigerplanken te snijden in kleine planken kan je deze zo omtoveren tot een fancy voerbak voor jou dierenvriend!

 

Zwarte steigerplanken voor muurplanken

Je kan er ook voor kiezen om zwarte steigerplanken te gebruiken als plankjes voor aan de muur met leuke decoratie erop. Het gebruik van zwart op een lichte muur zorgt ervoor dat je decoratie er goed uitspringt. Daarnaast is het ook direct een leuke opvulling als je te maken hebt met een lange ‘kale’ muur!