Select Page

Ingebouwde kasten zorgen direct voor meer ruimte en kunnen worden aangepast aan jouw huis en levensstijl.
Ben je wanhopig op zoek naar meer opslagruimte in je slaapkamer, badkamer of keuken? Je bent niet alleen! Onze kasten barsten van kleren, schoenen, keukengerief …als we het maar kunnen opbergen. Vrijstaande kasten maken het probleem nog groter omdat ze het meeste uit de ruimte halen en boven of naast de kast de ruimte niet benutten. Zelfs als een kamer een ongemakkelijke vorm heeft, kan een inbouwkast zelfs de krapste hoek omvormen tot een werkbaar plekje voor jouw spullen.
Een eenvoudige manier om uw slaapkameropslag te verbeteren is met een ingebouwde kast op maat. Ze creëren onmiddellijk meer ruimte – twee keer meer, om precies te zijn – en zijn beschikbaar in afmetingen en afwerkingen voor allerlei soorten ruimtes.
Lees verder om te ontdekken wat u moet weten voordat je kasten op maat gaat bestellen!

Het is een investering

Misschien schrikt het kostenplaatje je af. In tegenstelling tot een vrijstaande kast, kunt je geen ingebouwde kast meenemen als je verhuist. Maar deze investering wordt altijd terugverdiend als je je huis verkoopt, want potentiële kopers vinden dit vast een meerwaarde!

Kiezen uit alle budgetniveaus

Ongeacht waar je je inbouwkasten laat maken of koopt, vraag altijd vrienden en familie om aanbevelingen. Dit levert de beste resultaten op. Lees ook online reviews en zorg ervoor dat je de showrooms kunt bezoeken om de kwaliteit van de producten te zien en te voelen. Wees niet bang om vragen te stellen over wat bedrijven aanbieden.
Als je kiest voor een op maat gemaakt meubelbedrijf of een plaatselijke timmerman, vraag dan om een ​​portfolio van hun werk te zien. Idealiter, bezoek eerdere projecten en maak van de gelegenheid gebruik om met de huiseigenaar te praten over het bedrijf, de service en hoe problemen werden aangepakt.

Interieuropties passend bij je levensstijl

De binnenkant van je kast moet zo mooi zijn als de buitenkant. Zorg ervoor dat je de juiste reeks opties kent voor je specifieke opslagbehoeften.
Of je nu een overvloed aan maatpakken hebt of een passie voor schoenen, er is een verscheidenheid aan verborgen of weergaveopties voor jou en je levensstijl.
Vraag naar ophangrails, schoenen- en broekenrekken en gespecialiseerde uitschuif rekken om aan jouw behoeften te voldoen. Sommige bedrijven bieden ook ruimte voor media-apparaten en integrale verlichting.

Voordelen van maatwerk

Bevat de kamer plinten, is er een barst of lopen de muren niet recht? De achterkant van je ingemaakte kast, zal dit allemaal verbergen.
Als het verplaatsen van stopcontacten niet mogelijk is, bieden op maat gemaakte meubels een oplossing om onooglijke draden, kabels of bedieningselementen voor integrale verlichting te verbergen en gemakkelijke toegang te behouden. Terug twee keer winst!

Bron: hetwoongemak.nl