Select Page

Montis is een Nederlandse meubelmaker die bekend staat om de fraaie ontwerpen. Met de meubelen van Montis kun je eigenlijk alle kanten op. Er zijn strakke meubels maar ook modellen met een speels karakter. Wat het ontwerp ook is, de meubels zijn altijd comfortabel en gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De meubels worden veelal op order gemaakt en daarom worden ze nog steeds in Nederland geproduceerd.

Montis is voor iedereen

Oorspronkelijk was de doelgroep van Montis een jong publiek van mensen die voor het eerst hun eigen plek hebben. Tegenwoordig is de meubelcollectie van Montis behoorlijk uitgebreid en vallen de ontwerpen bij iedereen in de smaak. Al sinds 1975 maakt Montis meubels die bekend staan om de hoge kwaliteit. De ontwerpen zorgen ervoor dat huiskamers tot leven komen en iedereen zich op hun gemak voelt. De huidige collectie bestaat uit talloze modellen die bovendien in verschillende uitvoeringen besteld kunnen worden. Het is dus mogelijk om alles aan te passen aan je eigen smaak. Omdat alles in Nederland wordt geproduceerd kun je er bovendien vanuit gaan dat je bestelling zo snel mogelijk afgeleverd wordt. Het merk geniet van erg veel aanzien en de designs zijn een voorbeeld voor veel andere ontwerpen.

Comfort boven alles

Montis staat bekend om de prachtige en soms gewaagde designs. Desondanks staat comfort het hoogst in het vaandel. De meubels zitten allemaal erg comfortabel en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Montis maakt geen stoelen en banken die er fantastisch uitzien maar waar je niet comfortabel op kunt zitten. Als je voor een product van Montis kiest dan ga je voor kwaliteit, design en comfort. De meubels gaan vele jaren mee zodat jij en je familie kunnen genieten van comfort en je ogen tegoed kunnen doen aan de prachtige vormen en kleuren.