Select Page
kantoor verhuizen

Wat zag je er tegenop, tegen een kantoorruimte in Utrecht huren. Wat een gedoe allemaal. Je moet je huidige kantoor leeg opleveren, je moet nodig nieuwe kantoormeubelen  aanschaffen, nadenken over de kleuren en inrichting en dan nog daadwerkelijk verhuizen. En dat naast de drukke werkzaamheden van alledag. Het is (gelukkig) een volledig achterhaald beeld. Kies je voor smart office of voor een boetiek kantoor, dan kun je op alle fronten ontzorgd worden namelijk.  

Kies voor gemak, kies voor ontzorging 

Met genoemde opties kies je voor ontzorging. Je hoeft nergens over na te denken want dat is al voor je gedaan. En dat van het kleurgebruik tot de styling van het interieur. Alles is voor je geregeld, verhuizen naar een nieuw kantoor is niets meer of minder dan turnkey en plug & play geworden. Een smart office is er voor bedrijven met vijftig medewerkers, maar ook voor kleine ondernemingen waar twee mensen hun brood verdienen. Voor een aantrekkelijke all in prijs is een kantoorruimte in Utrecht huren prima mogelijk. Deel de vergaderruimtes en draag met andere bewoners van het pand zorg voor de schoonmaak.  

Wat wil je nog meer dan een volledig ingerichte kantoorruimte? 

In je nieuwe kantoor is al voor snel en veilig internet gezorgd en als je wilt dan huur je inclusief het gebruik van koffie en thee. Natuurlijk houd je de keuze om zelf je nieuwe kantoor in te richten, juist het feit dat dit al voor je gedaan is spreekt zoveel moderne ondernemers aan. Volledig ingerichte kantoorruimte Utrecht, dat is toch wat elke ondernemer zich wenst? 

Huur al voor een periode van drie maanden 

Kantoorruimte Utrecht kun je al voor een beperkte periode van drie maanden huren. Zo blijf je flexibel en hoef je dus nooit langlopende contracten af te kopen mocht je willen verhuizen. Aan het gebruik van smart offices kleven eigenlijk alleen maar voordelen, voor de boetiek kantoren geldt hetzelfde. En het mooie is dat je morgen bij wijze van spreken al kunt beginnen in je nieuwe kantoor. Let dan wel op dat je niet op de automatische piloot voor de weg naar je huidige kantoor kiest.  

Bron foto door Blue Bird via Pexels