Select Page

Zo hip als het maar zijn kan: de betonlook vloer! Je vindt het tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren en soorten terug. En zeg nou eerlijk, de betonlook hoort toch helemaal bij het interieur van nu?

 

Stylen in het interieur

Doordat alles wat met beton te maken heeft tegenwoordig niet meer weg te denken is in de woontrends, is het nog makkelijker combineren voor een uniek interieur. De betonlook is uitermate geschikt om te combineren met bijvoorbeeld metaal. Dit zorgt voor een stoere en industriële uitstraling. Ook kun je het combineren met hout, dan krijg je een hele andere speelse styling, wat voor een uniek interieur zorgt.

 

Wat is Beton-Ciré?

Beton-Ciré kan aangebracht worden op wanden en vloeren. Het is een waterdicht, cementgebonden product dat met een speciale hars wordt aangebracht. Dit maakt de vloer extra sterk en flexibel. De speciale laklaag zorgt ervoor dat de Beton-Ciré vloeren en wanden super onderhoudsvriendelijk zijn. Door de afwerking is Beton-Ciré overal toepasbaar. Het kan aangebracht worden in de slaapkamer of woonkamer, maar zelfs in de badkamer of keuken doordat de vloer waterdicht is.

 

Waarom kiezen voor een betonlook vloer?

Het is niet alleen mooi en tijdloos, het is zeker te weten mega praktisch. Handig dus! Doordat Beton-Ciré geen voegen heeft, is daar geen ruimte voor vuiligheid of vochtigheid. Daarnaast is het makkelijk te onderhouden door simpelweg te swifferen of stofzuigen. Het is erg behaaglijk, omdat het snel de omgevingstemperatuur aan kan nemen. Dit kan zelfs in combinatie met een vloerverwarming.

Het leuke aan de betonlook vloer is dat je deze naar eigen wens kan samenstellen. Hou je liever van een strakke vloer dan is dit mogelijk, maar een wolkerige structuur behoort ook tot de mogelijkheden. Om het nóg persoonlijker te maken zijn er maar liefst 16 verschillende keuzes wat betreft kleur, voor ieder wat wils!