Select Page

Zoetermeer is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlakbij Rotterdam en Den Haag. In 1962 was Zoetermeer nog een dorp maar het is in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot de derde gemeente qua inwoneraantal in Zuid-Holland. Ondanks haar grote inwoneraantal behoudt Zoetermeer haar karakteristieke dorpsuitstraling. De dorpsuitstraling is hetgeen dat Zoetermeer uitzonderlijk maakt van de omliggende steden in de Randstad.

Het leven in Zoetermeer

Met een woning in het hartje van Zoetermeer is de mobiliteit in de regio erg hoog. Door de hoge mobiliteit verhuizen veel mensen van Den Haag naar Zoetermeer aangezien dit veel kansen bied. Men kan in Den Haag of Rotterdam werken zonder hoge reistijden en verder is alles makkelijker bereikbaar door centraal gelegen locatie. Zoetermeer onderscheid zich ook omdat er niet gebouwd mag worden in de omliggende polders en weilanden, over deze weilanden en polders heen kun je de skyline van Den Haag aanschouwen. Zoetermeer bezit ook een historisch museum, een monumentale watertoren, parken en natuur. De gemeente is op dit moment ook bezig met het aanleggen van een bosgebied van 1300 hectare grond rondom het Zuidplaspolder gebied, dit betekent dat het gebied een steeds mooiere en groenere uitstraling krijgt.

Voordelen van het verhuizen met een verhuisbedrijf

Een van de belangrijkste voordelen van een verhuisbedrijf gaat schuil in de ervaring en professionaliteit waar de verhuizers over beschikken. Uiteraard kan de keuze ook gemaakt worden om de verhuizing zelf te regelen door een beroep te doen op familie en vrienden, maar dan is er nog altijd de kans dat er iets mis gaat door gebrek aan ervaring en professionaliteit. Tevens kan het voorkomen dat enkele verhuiskrachten zich op het laatste moment afmelden, iets wat er bij een verhuisbedrijf niet zal gebeuren door dat er gemaakte afspraken zijn over tijd en datum. Bepaalde onderdelen van je inboedel of interieur vergen bovendien een speciale aanpak. Verschillende meubelen moeten bijvoorbeeld worden beschermd door middel van verhuisdekens. Iets dat meestal alleen voor handen is bij een professioneel verhuisbedrijf. Doordat u een verhuisbedrijf inschakelt zult u veel minder kosten maken dan dat u de verhuizing op uw zelf neemt doordat er geen extra aankopen verreist zijn voor bijvoorbeeld plakband, dozen en dekens. Goedkoop verhuizen binnen of naar Zoetermeer is natuurlijk heel erg belangrijk, omdat een verhuizing in principe best veel geld kost.

Het verhuisbedrijf Zoetermeer kan u optimaal van dienst zijn door de nodige ervaringen en kennis op het gebied van verhuizen. Tevens kan er bij een gesprek verdere informatie opgevraagd worden naar de mogelijkheden binnen Zoetermeer en waarom het voor u interessant of gunstig kan zijn. Door de betrouwbare en transparante werkwijze zorgt verhuisbedrijf Zoetermeer dat alles goed en veilig verhuisd wordt. Bovendien zorgt een duidelijke structuur ervoor dat er efficiënt wordt verhuisd. Het is belangrijk dat er steeds wordt geïnnoveerd om u van dienst te kunnen zijn met de nieuwste technieken en materialen. U heeft als klant ook een persoonlijk aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Dit aanspreekpunt is op de dag van de verhuizing eindverantwoordelijk voor de gehele verhuizing.