Select Page

Betonpoeren worden in de professionele en doe-het-zelf- bouw toegepast. Een stevige fundering is immers waarmee je bouwproject staat of valt. Of het nu gaat om een schuur, terrasoverkapping, een speeltoestel of een veranda. Is de basis niet goed, dan zal het snel veranderen in een bouwval. Betonpoeren bieden extra ondersteuning aan de fundering. Ze zorgen ervoor dat de boel niet wegzakt en overbruggen eventuele hoogteverschillen in de ondergrond. Tevens zorgen ze ervoor dat je bouwwerk tijdens harde wind voldoende verankerd is. Je kunt wel stellen dat een betonpoer onmisbaar is in de bouw.

Het kiezen van de juiste uitvoering

Waarom betonpoeren belangrijk zijn is nu wel duidelijk. Maar hoe bepaal je de juiste uitvoering of maat? Bij Betongoed heb je de keuze uit diverse maten en uitvoeringen. We hebben een groot en divers aanbod in ons assortiment. Welke betonpoer geschikt is voor jou om aan te schaffen is sterk afhankelijk van het bouwproject dat je uit gaat voeren. We kunnen ons voorstellen dat je hierbij door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer je twijfels hebt over de aanschaf kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Betonpoeren ter bescherming van huis en tuin

Een betonpoer beschermt meer dan je denkt. Stel, je plaatst een nieuwe schutting in de tuin waarvan je uiteraard jarenlang plezier wilt beleven. Ook al kies je voor dure en kwalitatief goede schuttingdelen, toch is er nog een punt van aandacht. Je wilt toch niet dat de schutting na verloop van tijd wegzakt of, nog erger, de verbindingspalen verrot blijken te zijn. Dit is simpel te voorkomen door de palen in een betonpoer te plaatsen. Daarmee wordt gegarandeerd de levensduur van deze essentiële onderdelen verlengd. Zo zie je maar, betonpoeren zijn voor vele doeleinden geschikt.

Koop eenvoudig betonpoeren en ga snel aan de slag

De betonpoeren koop je snel en eenvoudig bij Betongoed. Ook de benodigde bevestigingsmaterialen vind je in onze webshop. Alles om ervoor te zorgen dat je snel aan je geplande klus kan beginnen. Heb je toch nog hulp nodig bij je zoektocht naar betonpoeren? Geen probleem, een team van specialisten voorziet jou van een deskundig advies zodat je snel aan de klus kunt beginnen!