Select Page

Is jouw interieur wel aan een nieuwe look toe, maar wil je liever geen flinke bedragen uitgeven aan grote meubels of dure accessoires? Durf dan creatief aan de slag te gaan met mooie zwarte fotolijsten. Heb je nog een lege plek in de woonkamer of kan jouw slaapkamer wel een leuke opfrisser gebruiken? Lees dan snel verder want in deze blog bespreken we alle mogelijkheden met mooie, zwarte fotolijsten. Iedere muur wordt een persoonlijk kunstwerk en geen enkele ruimte is meer veilig voor jouw creativiteit.

Zwarte fotolijsten, altijd en overal

Het voordeel van een zwarte fotolijst is het gemak en de eenvoud. Zwart is heel gemakkelijk te combineren met andere kleuren en dat maakt een zwarte fotolijst ook zeer geschikt voor verschillende ruimtes. Heb jij twijfels of zwart wel goed matcht met de rest van het interieur? Aarzel niet en probeer het. Een zwarte fotolijst brengt namelijk een gepaste, natuurlijke balans met zich mee. Het is vaak een echte eyecatcher maar tegelijkertijd ook een punt van rust. Los van het feit dat de fotolijst zwart is, kun je met de binnenkant van de lijst heel veel proberen. Denk bijvoorbeeld aan een wissellijst. Je plaatst een mooi ontwerp in de lijst en eens in de zoveel tijd vervang je deze voor iets nieuws. Hierdoor krijgt jouw interieur eenvoudig een nieuwe uitstraling door een zeer simpele handeling.

Leuke ideeën voor de lijst

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Dan is het ook leuk om je creativiteit op de zwarte lijsten los te laten. Om je te voorzien van wat inspiratie hebben we verschillende ideeën: denk bijvoorbeeld aan een tekening van je kind. Deze kun je heel simpel in de lijst verwerken of een mooi blad uit de natuur werkt vaak ook sfeer verhogend. Daarnaast krijg je ook vaak een mooie fotolijst als je oud behang of cadeaupapier in de fotolijst plaatst. In de wintermaanden krijg je dan vaak mooie zwarte lijsten met gouden/zilveren tinten. Dit zorgt vaak voor een chique uitstraling in het interieur.

Aan de slag met een zwarte fotolijst

Wil je graag aan de slag met een zwarte fotolijst maar heb je op dit moment geen geschikt exemplaar? Niet getreurd. Lijstentoko heeft namelijk een zeer uitgebreid assortiment met verschillende fotolijsten. De fotolijsten verschillen op basis van formaat en profielbreedte. Daarnaast zijn enkele lijsten voorzien van een passe-partout.