Select Page

Ben jij op zoek naar een gezellige en warme sfeer in de woonkamer, maar weet je niet hoe je die nou kunt creëren? Geen zorgen! Er zijn met jou nog honderden anderen die dit probleem kennen. Gelukkig is de oplossing veel makkelijk dan je misschien zal denken. Met enkele toffe items kan je sfeer en warmte in jouw interieur aanbrengen zonder de hele kamer te moeten verbouwen!

 

Sierkussens

Sierkussens kan je overal in huis kwijt en zorgen voor een knusse en warme sfeer in huis. Daarnaast kan je met kussens heel makkelijk wat kleur in huis brengen door kussens in verschillende kleuren te nemen. Sierkussens staan goed op de bank, stoelen of zelfs op de grond voor een speels effect. Daarnaast zijn sierkussens ook zeer geschikt voor in de slaapkamer. Met sierkussens kan je vele kanten op. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren en stijlen combineren om er jouw eigen twist aan te geven. Hou jij het liever simpel? Ga dan voor een mooi strak design met tijdloze kleuren of prints.

Wil jij deze gezelligheid niet alleen binnen, maar ook buiten? Versier jouw tuinstoelen of tuinset dan met vrolijke sierkussens. Zo kan jij heerlijk neerploffen tijdens die lange zomeravonden!

 

Karpetten

Niemand houdt ervan om op een koude vloer te lopen. Een karpet is dan een ideale oplossing. Maar ze zijn niet alleen geschikt voor een koude vloer. Karpetten brengen namelijk ook veel sfeer en warmte in een kamer. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan je een mooi karpet uitzoeken die  dat laatste beetje gezelligheid in huis haalt.

Karpetten zijn er in veel verschillende vormen en formaten. Heb jij een ronde tafel, dan staat een rond karpet veel beter dan een vierkante of rechthoekige. Bij een vierkante tafel kan je dan uiteraard weer beter voor een vierkant karpet kiezen en voor een rechthoekige tafel geldt hetzelfde.

 

Warmte en sfeer in huis

Een warm aangeklede kamer geeft vaak een warme sfeer af. Dit is niet alleen fijn voor als je lekker alleen of met z’n tweeën op de bank wilt zitten, maar doet het ook altijd goed bij visite. Mensen vinden het veel fijner om in een gezellige en sfeervolle kamer te zitten, dan in een koude en kille kamer.